Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Paleocsinta

2015. június 16. - weightwatcher

image_1.jpg

Hozzávalók:

  • 10 dkg gesztenyeliszt
  • 3 egész tojás
  • 1 mk só
  • 2 ek zsír
  • 1 mk szódabikarbóna
  • 2 dl víz

 Elkészítése:  

A tojásokat felverem, hozzá adom a sót, olvasztott zsírt és a vizet. A gesztenyelisztbe belekeverem a szódabikarbónát, majd folyamatos keverés mellett hozzá adagolom a tojásokhoz, amíg sűrű massza lesz belőle. Szokásos módon kisütjük. 

Kétféle töltelékkel tálaltam: banánkrém (érett banánt összetöröm, annyira hogy krémes állagú lesz) és reszelt alma fahéjjal.

  image.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr747549464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása