Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Baconbe tekert csirkemell gránátalmás salátával

2015. december 25. - weightwatcher

A gránátalma hihetetlenül egészséges és magas antioxidáns tartalma van. 

Megpucolni már annál nehezebb, de ITT találtok egy szuper leírást, hogy hogyan kell "szakszerűen" kivarázsolni a magokat. Bevallom őszintén, nekem nem mindig sikerül a profi pucolás, de a végeredmény a lényeg.

 Ezt a salátát Anyukám készítette nekem :)

img_0141.JPG

 

Hozzávalók: 

  • római saláta
  • pár szelet bacon szalonna
  • 20 dkg csirkemell
  • 2 ek zsír
  • 1 marok napraforgómag azaz szotyi :)

Elkészítése:

A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, tekerjük be bacon szalonnával és közepes lángon süssük aranybarnára. A csirkét nem kell külön fűszerezni, mert a szalonna pont jó ízt ad neki. A salátalevelet kisebb darabokra tépjük, megszórjuk szotyival és tálaljuk rajta a sült falatokat. 

Ha hús nélküli salátára vágyunk, akkor pedig dobjunk a hús helyett pár zölséget a salira, úgy is isteni választás. 

img_0525.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr17314062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása