Tepsiben nem szeretek csirkemellet sütni, mert hamar kiszárad. Kedvencem a csirke alsó- és felsőcomb filé. Legutóbb elővettem egy kenyérsütő formát és beletettem amit a hűtőben találtam. Összesütöttem és a várva várt ízharmónia nem maradt el.
Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb (alsó és felső külön vágva)
- 1 vöröshagyma
- 2 ek kókuszzsír
- szárított paradicsom
- parmezán sajt
- 1 db alma
- 3 szelet bacon
- 1 db paradicsom
- Kotányi csirke fűszersó
Elkészítése:
A tespi aljába öntsünk kókuszzsírt, tegyük bele a karikákra vágott vöröshagymát, majd a csirke fűszersóval megszór csirkecombokat, bacont, szárított paradicsomot, reszelt parmezán sajtot és a felszeletelt almát a karikákra vágott paradicsommal. Alufólia alatt süssük 50 percig 230 fokon, majd anélkül 20 percig pirítsuk meg a tetejét. Istenien omlós tepsis sült csirkecombokat kapunk. A hozzávalók variálhatóak ízlés szerint.