Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Szárított paradicsomos, baconös almás csirke

2014. december 28. - weightwatcher

Tepsiben nem szeretek csirkemellet sütni, mert hamar kiszárad. Kedvencem a csirke alsó- és felsőcomb filé. Legutóbb elővettem egy kenyérsütő formát és beletettem amit a hűtőben találtam. Összesütöttem és a várva várt ízharmónia nem maradt el. 

minden_bele_csirke.JPG

Hozzávalók:

  • 2 db csirkecomb (alsó és felső külön vágva)
  • 1 vöröshagyma
  • 2 ek kókuszzsír
  • szárított paradicsom
  • parmezán sajt
  • 1 db alma
  • 3 szelet bacon
  • 1 db paradicsom
  • Kotányi csirke fűszersó

Elkészítése:

A tespi aljába öntsünk kókuszzsírt, tegyük bele a karikákra vágott vöröshagymát, majd a csirke fűszersóval megszór csirkecombokat, bacont, szárított paradicsomot, reszelt parmezán sajtot és a felszeletelt almát a karikákra vágott paradicsommal. Alufólia alatt süssük 50 percig 230 fokon, majd anélkül 20 percig pirítsuk meg a tetejét. Istenien omlós tepsis sült csirkecombokat kapunk. A hozzávalók variálhatóak ízlés szerint. 

img_9383.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr397011425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása