Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Marhahúsleves

2014. szeptember 20. - weightwatcher

 

beef soup.JPG

Hozzávalók:

  • 1,20 kg marhahús + csontos hús (lábszár)
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 3-4 db sárgarépa 
  • 2 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1-2 szál zellerzöld
  • feketebors
  • 1 paradicsom

Elkészítés:

A megmosott húst és csontot egy fazékba teszem. Felengedem vízzel, lassan felforralom, a keletkezett habot szűrővel eltávolítom, majd hozzáadom a sót, az egész borsot és lassú tűzön főzöm kb. 1 órát. Ezután adom hozzá az összes zöldséget és puhulásig főzöm lassú tűzön fedő alatt. Főzés közben utána sózom ha szülséges. 

Elkészítési idő: 3 óra

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr716715559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása