Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Sült lazac ruccola salátával

2014. szeptember 20. - weightwatcher

A lazac rendkívüli tápértékének, kivételes ízének és gazdag omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően népszerű étel az egészségükre odafigyelő ínyencek körében, sőt, még talán még azok is szívesen fogyasztják, akik egyébként nem szeretik a halat. 

 Egy friss salátával tökeletes ebéd vagy vacsora lehet. 

fotó 2-4.JPG

 Hozzávalók:

  • 15 dkg lazacfilé
  • 1 marék ruccola
  • 1 db paradicsom
  • parmezán sajt
  • 1 db paprika
  • olíva olaj
  • 1 ek kókuszzsír
  • 7-fűszersó
  • bors

Elkészítése:

A lazacot ízesítjük 7 fűszersóval, kókuszzsíron mindkét oldalát fedő alatt aranybarnára sütjük. Amíg a lazac sül, addig elkészítjük a salátát. A ruccolára és a felszeletelt zöldségekre pici olíva olajat öntünk, borssal és frissen reszelt parmezánnal megszórjuk. 

Elkészítési idő: 10 perc

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr696713635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása