Az egészségesebb, de finom táplálkozásért

Étkezz tudatosan

Étkezz tudatosan

Egészben sült kolbászos, szalonnás karaj RI konyhájából

2014. október 20. - weightwatcher

karaj.jpg

Hozzávalók:

  • 1,5 kg karaj egyben
  • Bacon
  • Kolbász
  • 1 fej hagyma
  • Mustár
  • Olaj
  • Durvára darált bors

Elkészítése:

A húst megmossuk és ujjnyi vastagon bevagdossuk úgy, hogy az alját nem vágjuk el. A résekbe tesszük a szalonna, kolbász, hagyma szeleteket. Megsózzuk.
A mustár, olaj, bors kombinációból pácot keverünk és jól bekenjük. Mehet a tepsibe vagy hőálló tálba, először fólia alatt sütjük, ha már puha, rápirítunk.

Fűszervaj:
25 dkg vaj, petrezselyem, rozmaring, 1tk só, 2 tk bors, 1 chilli paprika, kis citromlé és mustár. Ezt aprító vagy turmixgépben összeturmixoljuk. Fóliára rúd formába halmozzuk, óvatosan feltekerjük és mehet a fagyasztóba. Bármikor elővehető, langyos késsel szeleteljük.

Köretnek saláta vagy sült zöldség.

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezztudatosan.blog.hu/api/trackback/id/tr676812315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása